Friday, 14 October 2011

Story Baru.

Okay shalin create blog baru lagi. Sebab blog lama macam tett je kan pastu ada hal hal lama yang menyakitkan hati. Nak nak the latest punya cerita tp malas nak update sebab rasa macam nak nangis. K perbezaan ketara dia apa eh oh language tukar malay. Semua yg baca blog tu ada faham ada tak kan so malas ah nak speak speak lagi. Proud to be malaysian.




Cerita baru? Shalin dah stay back but stay happy. Kenapa eh? Hahaha maybe sebab ada kawan baru. Okay sumpah sayang diorang sangat. Baru turun Kuantan haritu moved dari KL terus cikgu throw masuk class tu. Belajar pun tak rushing macam class lain untung rasa. Sejak lepas bala pasal kawan ada macam macam masalah datang. Nasib shalin untung sebab stay kuat atas advise dia. And now, everything over. Try bina kehidupan baru dengan orang baru setakat ni alhamdulillah rasa. Baru baru ni pulak ada macam macam hal rasa dah give up nak hidup. But based on his word, rasa semangat tu ada balik. Haha okay tp sekarang semua okay. Better than before. So harap dengan life baru yg tak berapa bahagia macam org tertentu ni boleh forever lasting. The most important about 3 month dah dengan dia. Alhamdulillah nothing happen. Thanks God, rasa lapang sangat dah ringan beban skrg. Budak budak gila tu buat hidup shalin bermakna. I mean it to Aqilah Nadila, Noraa Zukepli and Leka Lenka. Even ramai orang tak suka kita rapat tp aku tetap stand buat pekak peduli orang cakap. Hipokrit kan banyak kat sekolah tu :-/ Biar lah kan yg penting exam nak dekat dah. Math ada satu bab tak faham k nak kejar mmg kena ambil masa esok pula ada extra class terpaksa pergi. So kena tidur skrg goodnight peeps baaaai :-D

No comments:

Post a Comment