Wednesday, 19 October 2011

New.

Kehidupan manusia skrg macam macam hal boleh jadi kan. Sampai jadi longgar satu friendship, relationship even jatuh boleh makin jatuh. Alhamdulillah relationship dengan kawan makin baik. Nak nak lepas dapat kawan baru kan. My God sayang korang sangat. Aku tak pernah happy dengan orang cara macam korang treat aku skrg. Tadi Noraa sorang je tak datang kes nak tengok video lagu baru Justin Bieber je kan. Dia mmg taksub JB dah tak boleh patah balik ke jalan betul. Kdg kdg rindu sangat dekat group lama. Makin lama tgk diorg dah tak macam dulu. Korang tahu tak sbb apa, sbb ego masing masing. Nak nak orang yg paling petah. Btw I miss you all jangan pernah anggap aku ada simpan dendam atau apa apa. :')

Well setakat skrg ni shalin okay dengan dia. Okay ke? Hmm act baru baru ni ada masalah. Sampai tak boleh tidur tak rasa senang fikir hal ni. Yes salah shalin. Shalin bukan manusia perfect tak pernah buat salah tp salah shalin tertentu yg shalin sendiri tak sedar. :-/ Macam mana tu. Tp nasib baik dah settle dalam satu malam sampai pukul 4 pagi menghadap handphone discuss elok elok. Bak kata dia sendiri Sakit itu sementara tp pengajarannya selama-lamanya. Sayang ayat you yg tu I mmg take note. I love you, I hope the same thing you felt to me. Even it's hurt for a while. Shalin boleh terima cara dia ajar shalin walaupun benda tu sakit untuk hadap tp itu lah untuk kebaikan shalin. Dia nak yg terbaik dan sama juga mcm shalin. Seriously I love you. Leka Lenka, Aqilah Nadila, Noraa Zukepli korang tahu mcm mana aku sayang dia kan. :'D

Harini sekolah macam biasa tp mcm tak belajar kemain lagi happy. Baby _______, lantak kau lah nak pandang aku macam mana. Cakap lepas tak fikir dah perasaan org. Exam nak dekat realized cepat ok. Td masa nak solat kitorg sempat lagi bergambar tp Lenka pulak gelabah takut cikgu nampak. Hahaha yaya comel je kan time ni tp masa ni silau terang sangat. Nasib ah ada satu shot yg okay. Nah ambil :-P


Alahai masing masing buat muka bangang. Hehehe comel kan yaya? Okay shalin tgh try adjustkan dia sorang mamat ni tp dia nak taknak jual mahal lah katakan. Yelah hotstuff :-P Haha k yaya comel jgn marah. Shalin sayang dia sangat tau. Dia ni pendek sama mcm shalin tp shalin tinggi sikit. Apa apa dia mesti merengek dekat shalin. Btw yaya aku sayang kau nah fly kiss sikit. Muwahhhhh :-* Nak off lah. Nanti dia bising kan tak sempat otp mewajuk. Haha ok bai. ;-D

No comments:

Post a Comment