Saturday, 29 October 2011

Happiness.

First, dia dapat terima shalin balik. Awesome kan? Dia maafkan shalin. Dia minta jangan buat dia berubah lagi. Tuhan tahu mcm mana shalin happy time tu. Lepas baca text dia, "I'm your bie back" menitis air mata rasa macam mimpi kan. Yes dia ambil masa yang lama nak lupakan semua tu. Agak teruk kan shalin. Tp setiap kesalahan harus di akhirkan dgn kemaafan. And now, I got it. Shalin dah faham semua tu. Shalin nak bahagiakan semampu shalin. Biarlah orang nak kata apa who care. Almost 4 month shalin dgn dia mcm mcm dugaan yg dtg. Shalin cukup bersyukur dpt tempuh semua ni even teruk mcm mana sekalipun. Pahit perit semua tu tak kemana kalau loving loving ni. Kena face semua tu juga. Semua ni mengajar shalin. :')

 Hmm okay guys. Malas dah nak type panjang panjang. Just story pasal the latest me. Okay bye. :-)

No comments:

Post a Comment