Saturday, 29 October 2011

Happiness.

First, dia dapat terima shalin balik. Awesome kan? Dia maafkan shalin. Dia minta jangan buat dia berubah lagi. Tuhan tahu mcm mana shalin happy time tu. Lepas baca text dia, "I'm your bie back" menitis air mata rasa macam mimpi kan. Yes dia ambil masa yang lama nak lupakan semua tu. Agak teruk kan shalin. Tp setiap kesalahan harus di akhirkan dgn kemaafan. And now, I got it. Shalin dah faham semua tu. Shalin nak bahagiakan semampu shalin. Biarlah orang nak kata apa who care. Almost 4 month shalin dgn dia mcm mcm dugaan yg dtg. Shalin cukup bersyukur dpt tempuh semua ni even teruk mcm mana sekalipun. Pahit perit semua tu tak kemana kalau loving loving ni. Kena face semua tu juga. Semua ni mengajar shalin. :')

 Hmm okay guys. Malas dah nak type panjang panjang. Just story pasal the latest me. Okay bye. :-)

Wednesday, 19 October 2011

New.

Kehidupan manusia skrg macam macam hal boleh jadi kan. Sampai jadi longgar satu friendship, relationship even jatuh boleh makin jatuh. Alhamdulillah relationship dengan kawan makin baik. Nak nak lepas dapat kawan baru kan. My God sayang korang sangat. Aku tak pernah happy dengan orang cara macam korang treat aku skrg. Tadi Noraa sorang je tak datang kes nak tengok video lagu baru Justin Bieber je kan. Dia mmg taksub JB dah tak boleh patah balik ke jalan betul. Kdg kdg rindu sangat dekat group lama. Makin lama tgk diorg dah tak macam dulu. Korang tahu tak sbb apa, sbb ego masing masing. Nak nak orang yg paling petah. Btw I miss you all jangan pernah anggap aku ada simpan dendam atau apa apa. :')

Well setakat skrg ni shalin okay dengan dia. Okay ke? Hmm act baru baru ni ada masalah. Sampai tak boleh tidur tak rasa senang fikir hal ni. Yes salah shalin. Shalin bukan manusia perfect tak pernah buat salah tp salah shalin tertentu yg shalin sendiri tak sedar. :-/ Macam mana tu. Tp nasib baik dah settle dalam satu malam sampai pukul 4 pagi menghadap handphone discuss elok elok. Bak kata dia sendiri Sakit itu sementara tp pengajarannya selama-lamanya. Sayang ayat you yg tu I mmg take note. I love you, I hope the same thing you felt to me. Even it's hurt for a while. Shalin boleh terima cara dia ajar shalin walaupun benda tu sakit untuk hadap tp itu lah untuk kebaikan shalin. Dia nak yg terbaik dan sama juga mcm shalin. Seriously I love you. Leka Lenka, Aqilah Nadila, Noraa Zukepli korang tahu mcm mana aku sayang dia kan. :'D

Harini sekolah macam biasa tp mcm tak belajar kemain lagi happy. Baby _______, lantak kau lah nak pandang aku macam mana. Cakap lepas tak fikir dah perasaan org. Exam nak dekat realized cepat ok. Td masa nak solat kitorg sempat lagi bergambar tp Lenka pulak gelabah takut cikgu nampak. Hahaha yaya comel je kan time ni tp masa ni silau terang sangat. Nasib ah ada satu shot yg okay. Nah ambil :-P


Alahai masing masing buat muka bangang. Hehehe comel kan yaya? Okay shalin tgh try adjustkan dia sorang mamat ni tp dia nak taknak jual mahal lah katakan. Yelah hotstuff :-P Haha k yaya comel jgn marah. Shalin sayang dia sangat tau. Dia ni pendek sama mcm shalin tp shalin tinggi sikit. Apa apa dia mesti merengek dekat shalin. Btw yaya aku sayang kau nah fly kiss sikit. Muwahhhhh :-* Nak off lah. Nanti dia bising kan tak sempat otp mewajuk. Haha ok bai. ;-D

Friday, 14 October 2011

Story Baru.

Okay shalin create blog baru lagi. Sebab blog lama macam tett je kan pastu ada hal hal lama yang menyakitkan hati. Nak nak the latest punya cerita tp malas nak update sebab rasa macam nak nangis. K perbezaan ketara dia apa eh oh language tukar malay. Semua yg baca blog tu ada faham ada tak kan so malas ah nak speak speak lagi. Proud to be malaysian.




Cerita baru? Shalin dah stay back but stay happy. Kenapa eh? Hahaha maybe sebab ada kawan baru. Okay sumpah sayang diorang sangat. Baru turun Kuantan haritu moved dari KL terus cikgu throw masuk class tu. Belajar pun tak rushing macam class lain untung rasa. Sejak lepas bala pasal kawan ada macam macam masalah datang. Nasib shalin untung sebab stay kuat atas advise dia. And now, everything over. Try bina kehidupan baru dengan orang baru setakat ni alhamdulillah rasa. Baru baru ni pulak ada macam macam hal rasa dah give up nak hidup. But based on his word, rasa semangat tu ada balik. Haha okay tp sekarang semua okay. Better than before. So harap dengan life baru yg tak berapa bahagia macam org tertentu ni boleh forever lasting. The most important about 3 month dah dengan dia. Alhamdulillah nothing happen. Thanks God, rasa lapang sangat dah ringan beban skrg. Budak budak gila tu buat hidup shalin bermakna. I mean it to Aqilah Nadila, Noraa Zukepli and Leka Lenka. Even ramai orang tak suka kita rapat tp aku tetap stand buat pekak peduli orang cakap. Hipokrit kan banyak kat sekolah tu :-/ Biar lah kan yg penting exam nak dekat dah. Math ada satu bab tak faham k nak kejar mmg kena ambil masa esok pula ada extra class terpaksa pergi. So kena tidur skrg goodnight peeps baaaai :-D